-->

Type something and hit enter

On
Με την τεχνική της χαρτοπετσέτας μπορούμε να διακοσμήσουμε σχεδόν τα πάντα! Ειδικά τώρα τα Χριστούγεννα μπορούμε να δώσουμε γιορτινή όψη σε καθημερινά αντικείμενα που κανονικά θα πήγαιναν για ανακύκλωση όπως αυτά τα γυάλινα δοχεία από καφέ και ποτό αντίστοιχα. 
Εκμεταλλευτείτε ότι υπάρχει στο σπίτι για να δημιουργήσετε και να φτιάξετε τη δική σας γιορτινή ατμόσφαιρα και μην υποκύπτετε στα τυποποιημένα στολίδια μαζικής παραγωγής.
 Το χειροποίητο έχει άλλη αξία, ακόμα και με τις ατέλειές του! Κι όσο για τα δώρα σας φέτος φτιάξτε τα μόνες σας (θα βρείτε άπειρες ιδέες για χειροποίητα δώρα στον ιστό) ή αν δεν πιάνει το χέρι σας θυμηθείτε : Keep calm and shop handmade this Christmas!
Μια απλή ιδέα για Χριστουγεννιάτικο δωράκι είναι και τα σουβέρ που σας έδειξα! Απλό, εύκολο και οικονομικό, είτε για δώρο είτε για το δικό σας σπίτι!
Κι αν έχετε χρόνο και φτιάξετε πολλά πολλά χειροποίητα πραγματάκια χαρίστε κάτι στα bazaars που διοργανώνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς αυτό τον καιρό. 
Ή απλά πάρτε μέρος με τις δημιουργίες σας στις προσκλήσεις της γειτονιάς!
Α,να μην το ξεχάσω: Μ'αυτά τα γιορτινά μπουκαλάκια θέλω να πάρω μέρος στο Χριστουγεννιάτικο πανηγύρι μας!!!
Όσο για σας δεν πιστεύω να ξεχάσατε ότι αύριο στις 6μμ πίνουμε καφεδάκι και φτιάχνουμε δημιουργίες με κεντρικό θέμα το ρόδι; Δηλώστε συμμετοχή και καλέστε και τις φίλες σας!





8 Comments

avatar

Πίνουμε τον ίδιο καφέ...όμορφα όλα και μπράβο σου για την προσφορά σου στα bazzar!!!φιλιά!!!

avatar

@despina,με τσάκωσες!!! Σ'ευχαριστώ που πέρασες! Τα φιλιά μου!

avatar

Καλημέρα Δέσποινα!Καλώς σέ βρίσκω!Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου μέ ντεκουπάζ!Μού αρέσουν πολύ!Θά ήθελα νά τά λέμε!Καλή συνέχεια!Φιλιά!
http://decdimisaussi.blogspot.gr/

avatar

Πολύ ωραίες ιδέες Δέσποινα!
Και μπράβο για όλες τις συμμετοχές σου στα Bazzar, ειδικά τα φιλανθρωπικά. Δεν ξέρω αν προλάβω να στείλω κι εγώ κάτι, σε ευχαριστώ πολύ, πάντως, για την ενημέρωση! :)

avatar

Υπέροχα τα έκανες τα μπουκαλάκια!!! Αχ, η Κομοτηνή πέφτει λίγο μακριά... Να περάσετε όμορφα!!! Φιλιά

avatar

απίστευτα ονειρεμένα σε ευχαριστώ πολύ πολύ

avatar

Εξαιρετικά τα μπουκάλια που έφτιαξες.Ότι πρέπει για Χριστουγεννιάτικα δώρα.

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας!

Click to comment