-->

Type something and hit enter

On
Το Σ/Κ βρήκα χρόνο να ετοιμάσω μερικά ακόμη πακετάκια για τα Χριστουγεννιάτικα Bazaars που διοργανώνονται αυτό τον καιρό. Το πρώτο από αυτά θα πάει στην Πένυ που τόσο ευγενικά μας ζήτησε μια χάρη που είναι για πολύ καλό σκοπό.(Επισκεφθείτε το ιστολόγιό της για να μάθετε περισσότερα). Πένυ, εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας!

Ένα δεύτερο πακετάκι θα πάει στο 1ο Ειδικό Σχολείο Πειραιά που πρώτη φορά διοργανώνει Bazaar. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό και σας παρακαλώ όλες σας να στείλετε έστω ένα μικρό θαυματάκι από τα χεράκια σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ και πιστεύω ότι θα καταλάβετε γιατί το λέω. 
 Εγώ ετοίμασα μερικά διακοσμητικά τοίχου, με διάφορα όμορφα μηνύματα(πάνω) και μερικά κοσμηματάκια με στοιχεία από πολυμερικό πηλό και δυο κολιεδάκια με ντίζα και χάντρες (δεξιά). "Λϊγο πράμα , μα πολλή αγάπη" που λέμε στο χωριό μου στην Κρήτη.
Επίσης, το "Κηρο-Ποίητον"  θα στηρίξει και φέτος (όπως και πέρσι) το παζάρι που διοργανώνουν οι "Πράξεις Ζωής" με τα ημερολόγια του 2013 που σας έδειξα σε αυτή την ανάρτηση.



Όλα θα ταξιδέψουν σήμερα για τους προορισμούς τους και ελπίζω να πιάσουν τόπο!



5 Comments

avatar

Καλημέρα Δεσποινάκι!!! Σίγουρα θα πιάσουν τόπο!!!
Μπράβο σου!!!
Φιλάκια πολλά!!!

avatar

Εννοείται πως θα πιάσουν τόπο! Αφού είναι φτιαγμένα όμορφα και με τόση αγάπη και σκέψη... Καλή εβδομάδα, φιλιά!

avatar

Μπράβο Δεσποινάκι, έφτιαξες πάλι τόσες ομορφιές!!! Σίγουρα θα πιάσουν τόπο!!! Να έχεις μια όμορφη εβδομάδα!!! Φιλάκια!!!! :)

avatar

@Μαριλένα,@Funkey Monkey, @Fotini Little Treasures, μακάρι!!!Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
@Iatridis, χαίρομαι που σου άρεσαν!

Τα φιλιά μου σε όλους σας!

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας!

Click to comment