-->

Type something and hit enter

On
Αν δε στολίσατε ακόμα το δέντρο σας (πράγμα απίθανο) ή αν θέλετε ένα δέντρο για το γραφείο σας στη δουλειά ή για ένα άλλο δωμάτιο του σπιτιού αυτό που σας δείχνω σήμερα είναι η ιδανική λύση!
Την αρχική ιδέα μπορείτε να τη δείτε εδώ και στη φωτογραφία βλέπετε πώς την εφάρμοσε η φίλη μου Νεκταρία! Το μόνο που χρειάζεστε για να φτιάξετε κι εσείς αυτό το Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ρολάκια από χαρτί υγείας, παλιές ή χειροποίητες μπάλες και φαντασία!Αν πάλι δεν έχετε κρατήσει τα ρολά από το χαρτί υγείας, πρώτον να αρχίσετε να τα κρατάτε γιατί μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα μ'αυτά και δεύτερον μην απογοητεύεστε, μπορείτε πάντα να φτιάξετε ένα δέντρο με περιοδικό, γλωσσοπίεστρα και κορδέλες όπως αυτό εδώ  ! Καλές Γιορτές!


Η στήλη αυτή θα αφορά ιδέες που βρίσκουμε όλοι κατά καιρούς σε άλλα ιστολόγια ή κάπου στον ιστό, τις καρφιτσώνουμε στο pinterest και τις ξεχνάμε. E, λοιπόν , όχι! Τα ωραία πράγματα δεν είναι μόνο για να τα βλέπουμε είναι και για να τα εφαρμόζουμε και αξιοποιώντας τόσο τα υλικά μας, όσο και το ταλέντο μας, προσθέτοντας την προσωπική μας πινελιά να ομορφαίνουμε την καθημερινότητά μας! Τέτοια παραδείγματα θα βλέπετε σ'αυτή τη στήλη! Απόπειρες όχι μίμησης, αλλά εφαρμογής ωραίων ιδεών που βρίσκω από αλλού και ομορφαίνουν ή κάνουν πιο λειτουργική την καθημερινότητά μου ή ακόμη μετατρέπουν σκουπίδια και πράγματα που θα πετούσα στην ανακύκλωση σε κάτι άλλο που μπορώ πλέον να χρησιμοποιήσω!

5 Comments

avatar

Πολύ όμορφη κατασκευή! Καλό βράδυ!

avatar

Όμορφη κατασκεύη
Φιλάκια ...

avatar

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΥ!!!!
ΤΑ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!
http://diaheiros.blogspot.gr/2012/12/blog-post_23.html
ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ!!!!
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

avatar

Χρόνια πολλά, καλές γιορτές να περάσεις.

avatar

δημιουργική χρονιά με αγάπη για όσα κάνουμε

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας!

Click to comment